17th May 2019 (Friday)

Instructional Video Teaching & Lectures

(Hilton Sukhumvit Bangkok)

Session 1:
Instructional Video Teaching
 
9.00 am – 9.45 am (45 min)Dr. Lin Tsai Ming (Taiwan)
The Technique of Precise Facial Fat Grafting Transplantation-Evolution from Evidence Based Medicine.
  
9.40 am – 10.15 am (30 min)Prof Carlo TREMOLADA (Italy)
Treating Multiple Joints With (Micro Fragmented Fat- Lipogems)
  
10.15 am – 10.35 am (20 min)Coffee /Tea will be Served
  
 10.35 am – 11.05 am (30 min)Dr.Kasey Sung & Dr.Yoon Yong Hyun (South Korea)
How to manage patient safety & comfort: Lipo sculpture to fat harvesting, SVF processing and precise ultra sound guided intra-articular injection.
  
Session 2:
Lectures
 
11.05 am – 11.35 am (30 min)Prof.Mark Slavin (UK)
Biological Properties/Mechanisms of (Micro Fragmented Fat-Lipogems)
  
1130 am – 12.05 pm (30 min)Prof Carlo TREMOLADA (Italy)
Lipogems Applications in Musculoskeletal Diseases and Regenerative Gynecology
  
12.05 pm – 12.35 pm (30min)Dr.Allegri Massimo(Italy)
Chronic Low Back pain and Regenerative Medicine:
a New Mechanism-Based Solution For a Global Disease
  
12.05 pm – 12.35 pm (30min)Prof.Carlo Trermolada (Italy)
Mesenchymal Stem Cells and Regenerative Medicine: How Lipogems
Technology Make Them Easy, Safe and More Effective to Use
  
1.05 pm -2.05 pm (30 min)Lunch will be Served
  
Session 3:
Instructional Video Teaching
 
  
2.05 pm -2.35 pm (30 min)Dr. Lee Kim Siea (Malaysia)
Simple Approach Facial Fat Grafting for Beginners.
  
2.35 pm – 3.20 pm (45 min)Dr. Aris Sterodimas (Greece)
Breast Augmentation by 15 Minute Auto SVF Closed System Cell Assisted Fat
Grafting.
  
4.05 pm -4.25 pm (20 min)Coffee /Tea will be Served
  
Session 4:
Lecture
 
  
4.25 pm – 4.45 pm (20 min)Dr. Siow Yew Siong (Malaysia)
Application of Stem Cells in Osteoarthritis and Degenerative Disc
  
4.45 pm -5.05 pm (20 min)Dr. Chua Kok Seng (Malaysia)
Stem Cells-derived Exosomes -The Next Wave in Regenerative Medicine
  
5.05 pm – 5.25 pm (20 min)Mr. Sean Ng See Nguan (Malaysia)
Future of Medicine: From Cellular to Non-Cellular Treatment
  
5.25 pm – 5.45 pm (20 min)Dr. Daniel Looi Qi Hao (Malaysia)
Introduction to Stem Cells and current state in clinical applications
  
END OF DAY 1 

18th May 2019 (Saturday)

Instructional Video Teaching & Lectures

(Hilton Sukhumvit Bangkok)

Session 1:
Instructional Video Teaching
 
9.00 am – 9.25 am (45 min)Dr. Giovanni Botti (Italy)
Facelift With Fat Grafting
  
9.45 am – 10.15 am (30 min)Dr. Cao Weigang (China)
Fat Grafting To Face
  
10.15 am – 10.35 am (30 min)Coffee /Tea will be Served
  
10.35 am – 11.20 am (45 min)Dr.Patrick Tonnard (Belgium)
Centro Facial Rejuvenation with Fat Grafting and Full Face Nanofat Needling
  
11.20 am – 11.50 am (30 min)Dr. Lin Tsai Ming (Taiwan)
The Indispensability of Micro-Autologous Fat Transplantation in Lower
Blepharoplasty
  
11.50 am – 12.20 pm (30 min)Dr. Aris Sterodimas (Greece)
Composite body contouring: Lipoabdominoplasty Assisted by Stromal Eriched
Lipograft.
  
12.20 pm – 1.20 pm (60 min)Lunch will be Served and Photo Session
  
Session 2:
Lectures
 
1.20 pm – 1.50 pm (15 min)Dr. Lin Tsai Ming (Taiwan)
The value of Micro -Autologous Fat Transplantation
-Evolution from Evidence Based Medicine
  
1.50 pm – 2.35 pm (45min)Dr. Patrick Tonnard (Belgium)
Centrofacial Rejuvenation: a New Paradigm in The Reconstruction of Youth.
  
2.35 pm – 3.05 pm (30min)Dr. Patrick Tonnard (Belgium)
Microfat, SNIF and Nanofat: from Volume Augmentation to Cell
  
3.05 pm -3.25 pm (20 min)Coffee /Tea will be Served
  
Session 3:
Instructional Video
 
3.25 pm -3.35 pm (30 min)Dr. Bulent Cihantimur (Turkey)
Genital Beautification
  
3.55 pm – 4.25 pm (30 min)Dr. Edwin Chang (Malaysia)
Minimal invasive Penile Penoplasty & How To Optimize Penile Health with
Regenerative Medicine
  
4.25 pm – 4.55 pm (30 min)Mr. Timur Veysel Dogruok (Turkey)
Instructional Application of Microlyzer Method : From Harvesting to Injection
  
4.55 pm – 5.25 pm (30 min)Prof.Eray Copcu (Turkey)
Clinical applications of Adjustable Regenerative Adipose Transfer (ARAT)
and Mechanical SVF Transfer (MEST) Procedures
  
END OF DAY 2 

19th May 2019 (Sunday)

Lectures (Hilton Sukhumvit Bangkok)

Session 1:
Lectures : Face
 
9.00 am – 9.40 am (40 min)Dr. Giovanni Botti (Italy)
Fat Grafting and Facial Rejuvenation
  
9:40 am – Am 10.10 (30 min)Dr.Lee Kim Siea (Malaysia)
Facial Fat Grafting with Thread Lifting
  
10.10 am -10.30 am (20 min)Coffee /Tea will be Served
  
Session 2:
Lectures:Tissue Regenerative
 
10:30 am -11:00 am (30min)Dr. Aris Sterodimas (Greece)
Adipose Tissue Engineering: Present & Future
  
11:00 am -11:40 am (40min)Prof Guy Magalon (France)
Science of Fat Grafting. Injection of Autologous Fat Tissue: Evolution of Ideas(1997 – 2019)
  
11:40 am – 12:10 pm (30min)Prof. Carlo Tremolada (Italy)
Lipogems applications in Reconstructive and Aesthetic Plastic Surgery
  
12:10 pm – 12:40 pm (30min)Prof. Eray Copcu (Turkey)
Adjustable Regenerative Adipose Transfer (ARAT) & Mechanical SVF
Transfer (MEST) Procedures with Adinizer.
  
12:40 pm – 1:10 pm (30min)Mr. Timur Veysel Dogruok (Turkey)
Microlyzer: A Non-Enzymatic Protocol for Isolation of SVF. Control and
Comparison to Fat Grafting & Enzymatic Outcomes.
  
1.10 pm – 2.10 pm (60 min)Lunch will be Served
  
Session 3:
Lectures: Breast
 
2:10 pm -2:40 pm (30min)Dr. Giovanni Botti (Italy)
Breast and Body Fat Grafting
  
2:40 pm – 3:10 pm (30min)Dr. Cao Weigang (China)
Fat Grafting to Breasts
  
3:10 pm – 3:40 pm (30min)Dr. Aris Sterodimas (Greece)
Regenerative Breast Surgery: an Analysis of 325 Consecutive Surgery
  
3.40 pm – 4.00 pm (20min)Coffee /Tea will be Served
  
Session 4:
Lectures:Gluteal & Hair
 
4:00 pm – 4:30 pm (30min)Dr. Cao Weigang (China)
Body Contouring and Gluteal Augmentation with Fat Grafting
  
4.30 pm – 5.00 pm (30min)Dr. Bulent Cihantimur (Turkey)
Organic Hair Transplantation
  
END OF FATS 2019
Close Menu
×
×

Cart