Day 1
10th December 2022 (Saturday)

Main Conference
Live Cadaver Demonstration
Live Broadcast to Hotel Ballroom
(Chula Soft Cadaver Surgical Center) Lecture & Demonstration

Session 1:Face anatomy,face lift & fat grafting with Lipogems: Yves Saban (France) & Carlo Tremolada (Italy)

  • Am9.00-Am9.15(15min)-Lecture   
  • Am9.15-Am11.15(120min)-Live Demonstration                

Session 2: Noninvasive Rhinoplasty using Filler & Fat under the consideration of structure, dynamics, and function: Safi Kang (South Korea)

  • Am9.15-Pm9.30(15min)-Lecture
  • Am9.30-Am11.30(120min)-Live Demonstration
  • Am10.00-Am10.30(30min)-Tea Break
  • Pm12.00-Pm13.00(60min) Lunch Break

Session 3: Main joint anatomy,migraine surgical anatomy and injection technique with Lipogems: Carlo Tremolada (Italy) & Pietramaggiori Giorgio (Switzerland)

  • Pm13.00-Pm13.15(15min)-Lecture
  • Pm13.15-Pm15.15(120min)-Live Demonstration 

Session 4: Fat grafting for facial rejuvenation: Lee Kim Siea (Malaysia)

  • Pm13.15-Pm13.30(15min)-Lecture
  • Pm13.30-Pm15.30(120min)-Live Demonstration 
  • Pm15.30-Pm16.00(30min)-Tea Break

END OF DAY 1

DAY 2
11th December 2022 (Sunday)

Main Conference
Regenerative Surgery: Facial Aesthetic & Other Indications
Key Note Lecture & Video Recorded Surgery

Session 5: Lectures & Video Presentation: Regenerative Surgery- Facial Aesthetic

  • Am9.00-Am9.45(45min) KEYNOTE LECTURE Yves Saban (France)
  • Am9.45-Am10.05(20min) Asian aging face: Lee Kim Siea (Malaysia)
  • Am10.05-Am10.25(20min) Lipogems Development from an Ideal Lipoaspirates Preparation to an Ideal Way for Local Delivery of MSC: Carlo Tremolada (Italy)
  • Am10.25-Am10.45(20min) Dangerous Zones for facial aesthetics Giorgio Pietramaggari (Switzerland)
  • Am10.45-Am11.15(30min) Tea Break
  • Am11.15-Pm12.00(45min) Lecture Industry Sponsor (1)

Session 6: Lectures & Video Presentation: Regenerative Surgery- Rhinoplasty & Blepharoplasty

  • Pm12.00-Pm12.20(20min) Noninvasive Rhinoplasty using Filler & Fat under the consideration of structure, dynamics and function: Safi Kang (South Korea)
  • Pm12.20-Pm12.40(20min) Caucasian Rhinoplasty: Yves Saban (France)
  • Pm12.40-Pm13.00(20min) Asian short incision blepharoplasty: Kritsada Kowitwibool (Thailand)
  • Pm13.00-Pm14.00(60min) Lunch Break

Session 7: Lectures & Video Presentation: Regenerative Surgery- Facial Rejuvenation

  • Pm14.00-Pm14.45(45min) Lecture Industry Sponsor (2)
  • Pm14.45-Pm15.05(20min) Different sizes of fat for facial rejuvenation injection: Lee Kim Siea (Malaysia)
  • Pm15.05-Pm15.25(20min) Fat graft in irradiated skin Saja Scherer (Switzerland)
  • Pm15.25-Pm15.45(20min) The Strategies of Peri-orbital Rejuvenation for Asians. Lin Tsai Ming (Taiwan)
  • Pm15.45-Pm16.15(30min) Tea Break

Session 8: Lectures & Video Presentation: Regenerative Surgery- Breast

  • Pm16.15-Pm16.35(20min) How to minimize reabsorption for breast fat graft: Kasey Sung (South Korea)  
  • Pm16.35-Pm16.55(20min) Augmentation Mammoplasty with Autologous Fat Grafting- A Ten-Year Personal Journey: Lin Tsai Ming (Taiwan)

END OF DAY 2

DAY 3
12th December 2022 (Monday)

Main Conference
Regenerative Medicine: Healing & Repair Key Note Lecture & Video Recorded Surgery

Session 9: Lectures & Video Presentation: Regenerative Medicine: Treating Multiple Joints & SVF applications

  • Am9.00-Am9.45(45min) Keynote Lecture:IMAGE Regenerative Clinic Of Milano.How to integrate Wellbeing,Aesthetic Regenerative Medicine and Surgery with Research:The Story &Future directions Carlo Tremolada (Italy)     
  • Am9.45-Am10.05(20min) Clinical applications of SVF in medical therapeutic & others: Lan Leong Chung (Malaysia)                 
  • Am10.05-Am10.25(20min) The ideal regenerative approach in orthopedic disorders: supercharged mechanical stromal-cell transfer (MEST). Eray Copcu (Turkey)
  • Am10.25-Am10.55(30min) Tea Break
  • Am10.55-Am11.40(45min) Lecture Industry Sponsor (3)

Session 10: Lectures & Video Presentation: Regenerative Medicine: Musculoskeletal Disease ,Wound healing & Chronic Ulcers

  • Am11.40-Pm12.00(20min) Use of Mfat (Lipogems) in wound healing and its central rolein diabetic foot ulcers treatment and prevention.Carlo Tremolada(Italy)  
  • Pm12.00-Pm12.20(20min) Micro fragmented fat (Lipogems) applications in musculoskeletal diseases and setting up of LIPOBANK as the first tissue bank in Italy.Carlo Tremolada (Italy)
  • Pm12.20-Pm13.20(60min) Lunch Break

Session 11: Lectures & Video Presentation: Regenerative Medicine: Ovarian Rejuvenation and Hair Regeneration

  • Pm13.20-Pm14.05(45min) Lecture Industry Sponsor (4)
  • Pm14.05-Pm14.25(20min) Muscat Procedure (new approach in ovarian rejuvenation) and Genito-urinary applications of mechanical stromal-cell transfer (MEST). Eray Copcu (Turkey)
  • Pm14.25-Pm14.45(20min) SVF (Stromal Vascular Fraction) for Hair Regeneration: Kasey Sung (South Korea)
  • Pm14.45-Pm15.05(20 min) STANT- hair: stromal and Adipose Niche Transfer in hair regeneration. Eray Copcu (Turkey)
  • Pm15.05-Pm15.35(30min) Tea Break

Session 12: Lectures & Video Presentation: Migraine Surgery and Peripheral Nerves

  • Pm15.35-Pm15.55(20min)The role of fat grafting for migraine Giorgio Pietramaggiori (Switzerland)
  • Pm16.15-Pm16.35(20min)Use of fat grafting for allodynia in the lower limb. Saja Scherer (Switzerland)
  • Pm16.35-Pm16.55(20 min)The role of fat grafting for mixed (peripheral nerve and mechanical)pain syndromes. Giorgio Pietramaggiori (Switzerland)

END OF DAY 3

DAY 4
13th December 2022 (Tuesday)

Post conference
Cadaver Anatomy Study of Facial Fat Grafting
(Chula Soft Cadaver Surgical Center)
Dr Lee Kim Siea (Plastic Surgeon, Malaysia)
Dr Kritsada Kowitwibool (Facial Plastic Surgeon, Thailand)

Am8.00-Am9.00(60 min) Lecture Session

Understanding Facial anatomy:

  • Vascular anatomy
  • Fat pads                              
  • Anatomy basis of safe injection technique
  • Avoiding Intra vascular injection which may lead to blindness and soft tissue necrosis
  • Pre-Dissected and live video telecast in the lab  Dr Lee Kim Siea (Plastic Surgeon) & Dr Kritsada Kowitwibool (Thailand)

Am9.00-Am9.30(30 min)

  • Tea Break

Am9.30-Am11.30(120 min)
Hands on session

  • Local anesthesia infiltration of abdominal (donor site), nerve block and LA Infiltration to the face

Am11.30-Pm12.30(60 min)

  • Lunch

Pm12.30-Pm14.30(120 min) Hands on session

  • Fat harvesting from donor site and fat processing

Pm14.30-Pm15.00(30 min)

  • Tea break

Pm15.00-Pm17.00(120 min) Hands on session

Facial fat grafting

  • Manual method using fine cannula
  • How to avoid intra vascular injection which may lead to blindness, skin necrosis and fat embolism, infection, and oil cyst formation.

END OF DAY 4

DAY 5
14th December 2022 (Wednesday)

Post conference
Main Joints surgical anatomy and injection technique with Lipogems:
(Chula Soft Cadaver Surgical Center)
Hands on & Lecture
Carlo Tremolada (Italy)

Am8.00-Am9.00(60 min)
Lecture Session

Surgical Anatomy of Subcutaneous tissue , main area of harvesting and processing with Lipogems kit.
Technique and Tips

Am9.00-Am9.30(30 min)

Tea Break

Am 9.30-Am11.30 (120min)

Practice of harvesting in different areas and processing. Technique of injection in knee shoulder, hip and spine . (Ultrasound machine is necessary)

Am11.30-Pm12.30(60 min)-Lunch

Pm1.30-Pm15.00 (90min)

Technique of ultrasound injections of joints (Other technique of injection for beauty and other applications (Wound healing, fecal and urinary incontinence)

Pm15.00-Pm16.00(60 min)

Discussion & Q&A

END OF FATS 2022