+6012-4889321 / +6012 6080661    info@fats.my

FATS BANGKOK 2014


FATS Bangkok 2014

CONFERENCE SCHEDULE


DAY 1:  18TH APRIL 2014 FRIDAY
(RAMATHIBODI HOSPITAL, BANGKOK)

  • 12:00PM – 12:20PM OPENING LECTURE BY DR MARK BERMAN (20 MINUTES)
    Transition from cosmetic to therapeutics for adipose derived cells
  • 12:20PM – 12:40PM – LECTURE BY DR ELLIOT LANDER (20 MINUTES)
    Regenerative urology as an example of therapeutic applications
  • 12:40PM – 01:00PM – LECTURE BY JAE W. PAK MD, DBA (20 MINUTES)
    My 800 cases of Knee joint injection of stem cells in the form of SVF for cartilage regeneration
  • 01:00PM – 01:15PM TEABREAK (15 MINUTES)
  • 01:15PM – 1:35PM LECTURE BY DR ELLIOT LANDER (20 MINUTES)
    Safety data CELL SURGICAL NETWORK, INSTITUTIONAL REVIEW BOARD study
  • 01:35PM – 01:55PM LECTURE BY DR MARK BERMAN (20 MINUTES)
    3D stern cell / fat grafting
  • 02:00PM – 02:45PM LECTURE BY DR JACKIE SEE (45MINUTES)
    Evolution & history of ADSC for therapeutic (treatment) studies
  • 02:45PM – 05:00PM LIVE SURGERY DEMO (2 HOUR’ 15 MINUTES)
    OT l: Stromal Vascular Fractions deployment to penis for erectile dysfunctions by Dr. Elliot Lander
    OT 2: Stromal Vascular Fractions deployment to knee for arthritis knee by Dr. Mark Berman.
    OT 3: SVF deployment thru IV for rejuvenations by Dr. Mark Berman

DAY 2: 19TH APRIL 2014, SATURDAY
(RAMATHIBODI HOSPITAL, BANGKOK)

  • 10:00AM – 11:00AM – VIDEO PRESENTATION ON FACIAL FAT GRAFTING – SYDNEY COLEMAN
  • 11:00AM – 12:00AM – VIDEO PRESENTATION ON WOFFLES LIFT – WOFFLES WU
  • 12:00PM – 01:00PM – LUNCH
  • 01:00PM – 04:00PM – LIVE SURGERY
    OT 1: Lipo Transfer to the breast by Prof Kotaro Yoshimura – (180Min)
    OT 2: Hybrid: Breast implant & Fat transfer to the breast by Dr. Lee Kim Siea – (180Min)

DAY 3: 20TH APRIL 2014, SUNDAY
(ANANTARA BANGKOK RIVERSIDE RESORT & SPA)

Scientific Program: Basic Science

  • 09:00AM – 09:20AM – The rationale behind centrifugation of fat grafts – SYDNEY COLEMAN
  • 09:25AM – 09:45AM – Fate of cells after fat grafting – KOTARO YOSHIMURA
  • 09:50AM – 10:10AM – Basic concepts od stem cell & biology – WOFFLES WU
  • 10:15AM – 10:35AM – The mechanisms of regeneration with fat grafts – SYDNEY COLEMAN
  • 10:40AM – 10:55AM – TEA BREAK (15 MINUTES)

BREAST

  • 11:00AM – 11:20AM – 18 years of shaping the Breast with Fat Grafts (with and without BRAVA) – SYDNEY COLEMAN
  • 11:25AM – 11:45AM – Fat grafting for breast augmentation in Asians – KOTARO YOSHIMURA
  • 11:50AM – 12:10PM – Lipocondensation & cell assisted fat injection to the breast – LEE KIM SIEA
  • 12:15PM – 12:35PM – Fat grafting for breast reconstruction: personal strategy – KOTARO YOSHIMURA
  • 12:35PM – 01:35PM – LUNCH

FACE

  • 01:35PM – 01:55PM – Upper facial rejuvenation and regeneration with structural fat grafting – SYDNEY COLEMAN
  • 02:00PM – 02:20PM – Clinical results for body / breast & facial fat grafting – WOFFLES WU
  • 02:25PM – 02:45PM – Selective use of fat and HA for facial rejuvenation/contouring – KOTARO YOSHIMURA
  • 02:50PM – 03:10PM – Fat grafting to the lower face and neck – SYDNEY COLEMAN
  • 03:10PM – 03:25PM – TEA BREAK (15 MINUTES)

BODY

  • 03:25PM – 03:45PM – Aesthetic fat grafting of the upper and lower extremities – SYDNEY COLEMAN

STEM CELL FRO THERAPEUTIC

  • 03:45PM – 04:05PM – Stem cell therapy for musculoskeletal treatment – SAW KHAY YONG
  • 04:10PM – 04:30PM – How to control and manipulate stem cell in plastic surgery – KOTARO YOSHIMURA
  • 04:35PM – 05:00PM – Therapeutic used of stem cell – LEE HEE YOUNG

FATS 2018


THSAPS
ISPRES ISAPS THSAPS

PUBLISHING PARTNER


Cosmetic Surgery & Beauty
Cosmetic Surgery & Beauty

EVENT SPEAKERS


 
 

SPONSOR BY