+6012-4889321 / +6012 6080661    info@fats.my

EVENT SCHEDULE


AM Lab moderator: Steven Cohen (USA)
AM Hall moderator: Nelson Piccolo (Brazil)

Table 1: Timothy Marten (USA)  -  High –SMAS facelift, Necklift
  • 09:00 - 09:15 (15 min)  |  Lecture (Anatomy)
  • 09:30AM - 11:00 (120 min)  |  Cadaver demonstration
Table 2: Kamol Wattanakrai (Thailand)  -  Upper and lower blepharoplasty for Asians
  • 09:15 - 09:30 (15 min)  |  Lecture (Anatomy)
  • 09:45 - 11:15 (120 min)  |  Cadaver demonstration
10:30-11.00 (30 min)  |  Coffee Break
12.00-13:00 (60 min)  |  Lunch Break

PM Lab moderator: Lee Pu (USA)
AM Hall moderator: Florencio Lucero (Philippines)

Table 1: Sydney Coleman (USA)  -  Fat grafting for facial rejuvenation
  • 13:00- 13:15 (15 min)  |  Lecture (Anatomy)
  • 13:30PM - 15:30 (120 min)  |  Cadaver demonstration                     
Table 2: Jaeyong Jeong (Korea)  -  Clinical applications of nasal anatomy in Asian rhinoplasty
  • 13:15 - 13:30 (15 min)  |  Lecture (Anatomy)
  • 14:00 - 16:00 (120 min)  |  Cadaver demonstration

14:30-15:00 (30 min)  |  Tea Break

16:20 END OF THE DAY
AM OR Moderator: Sydney Coleman (USA)
AM Hall Moderator: Kotaro Yoshimura (Japan)

09:00-12.00 (180 min) OR 1: Marco Klinger (Italy)
  • Fat grafting for facial scars/ Breast augmentation on a difficult case
09:00-11:00 (120 min) OR 2: Lee Pu (USA)
  • Facial fat grafting
09.00-12.00 (180 min) OR 3 (Sponsored): Kasey Sung (South Korea)
  • Small volume fat harvesting for SVF processing and lipo sculpting
12:00-13:00 (60 min)  |  Lunch Break

PM OR Moderator: Tanomkit (Thailand)
PM Hall Moderator: Florencio Lucero (Philippines)

13:00-16:00 (180 min) OR 1: Nelson Piccolo (Brazil)
  • Fat grafting to burn scars -
13:00-16:00 (180 min) OR 2: Steven Cohen (USA)
  • Facial rejuvenation with fat and others

16:20 END OF THE DAY
18:00-20:00 Faculty Dinner
[Segment 1] Moderator: Marco Klinger (Italy)
1) 09:00- 09:30 (30 min) Jaeyong Jeong (South Korea)
Advanced anatomy for rhinoplasty and clinical applications

2) 09:40- 10:20 (40 min) Tim Marten (USA)
Combined Lifting and Filling in Rejuvenation of the Face

10:30-10:50 (20 min)  |  Coffee Break & Photo Session

[Segment 2] Moderator: Nelson Piccolo (Brazil)
3) 10:50- 11:20 (30 min) Sydney Coleman (USA)
Advancements of fat grafting and related technologies

4) 11:30- 11:50 (20 min) Marco Klinger (Italy)
Fat in face: different and multiple indications

12:10- 13:00 (50 min) Sponsored Luncheon Session: MAFT GUN –Tsai-Ming Lin (Taiwan)

13:10- 13:30 (20 min)  |  Coffee Break

[Segment 3] Moderator: Lee Pu (USA)
5) 13:30- 13:50 (20 min) Marco Klinger (Italy)
Fat in breast surgery: difficult cases

6) 14:00- 14:20 (20 min) Kotaro Yoshimura (Japan)
Fat grafting and implant for the Asian breast

7) 14:30- 14:50 (20 min) Nelson Piccolo (Brazil)
Fat Grafting as an Ancillary Treatment for Burns and Other Complex wounds

15:00- 15:20 (20 min)  |  Coffee Break

[Segment 4] Moderator: Florencio Lucero (Philippines)
8) 15:20- 15:40 (20 min) Steven Cohen (USA)
Injectable Tissue Replacement: Concept, Diagnosis and Treatment

9) 15:50- 16:10 (20 min) Nelson Piccolo (Brazil)
Fat Grafting as a Regenerative Treatment for the External Female Genitalia and Vaginal Canal

10) 16:20-16:40 (20 min) Kamol Wattanakrai (Thailand)
TBC

11) 16:50-17:10 (20 min) Lee Kim Siea (Malaysia)
TBC

17:30 END of THE DAY
08:30- 09:00 (30 min)  |  Sponsored Morning Session: Indiba
[Segment 5] Moderator: Florencio Lucero (Philippines)
12) 09:00- 09:30 (30 min) Sydney Coleman
TBC

13) 09:40- 10:00 (20 min) Lee Pu (USA)
Fat grafting for facial rejuvenation and contouring: A rationalized approach

14) 10:10- 10:30 (20 min) Steven Cohen (USA)
Facial Contouring with Autogenous Fat: Biofilling and Injectable Tissue Engineering

10:30- 10:50 (20 min)  |  Coffee Break

15) 10:50-11:10 (20 min) Tae-Jo Kang (South Korea)
Facial rejuvenation with fat grafting and barbed suture

16) 11:20-11:40 (20 min) Florencio Lucero (Philippines)
Clinical Experience with Autologous Adipose SVF

17) 11:50- 12:05 (15 min) Ting-Song Lim (Malaysia)
Regenerative medicine in aesthetic medicine

18) 12:10- 12:25 (15 min) Wimpie Pangkahila (Indonesia)
Stem cell therapy for Anti-Aging purpose

12:30 End of FATS 2018

* Programme schedules are subject to change without perior notice
   (Last Update 8 April 2017)

Chulalongkorn University

  • Public research institution based in Bangkok with around 40,000 students.
  • The institution was founded in 1917. That year, King Vajiravudh decided that the former Civil Service College was ready to become a university, naming Chulalongkorn in memorial to his father, the king regarded as having laid the foundations of modern education in Thailand.
  • 1st in Thailand, and 201-250 in the world graduate employability ranking. It is also ranked as Thailand’s No. 1 university from various organizers such as Center for World University Rankings, Round university ranking, Academic Ranking of World Universities.
  • #50 Asian University Rankings , #245 Qs World University Rankings

Ramathibodi Hospital

  • Ramathibodi Hospital is a university hospital of the Faculty of Medicine Ramathibodi Hospital, Mahidol University. It is regarded as one of the most prestigious medical school in Thailand.
  • The hospital is located on Rama 6 road nearby Chitralada Palace. There are 3 main health servicing buildings (Building 1, Queen Sirikit Building, and Somdech Phra Debaratana Building) on the medical school campus which serve at least 5,000 out-patient visits per day and in-patients with more than 1,000 beds for tertiary medical care.

FATS BANGKOK 2018


THSAPS
ISPRES ISAPS THSAPS

PUBLISHING PARTNER


Cosmetic Surgery & Beauty
Cosmetic Surgery & Beauty

EVENT SPEAKERS


 
 

SPONSOR BY